Massages

Bij Oaziz Massagepraktijk worden zowel ‘gewone’ ontspanningsmassages gegeven als hot stone massages. De duur kan variëren van een half uur tot een uur.

Een ‘gewone’ massage is zowel bedoeld als middel om het hele lichaam te ontspannen als om vastzittende spieren effectief los te maken door middel van kneden, wrijven en drukken. 

Bij een hot stone massage wordt gebruik gemaakt van warme stenen. Deze warmte trekt diep in de huid en onderliggende spierlaag, zodat een grote mate van ontspanning wordt bereikt. Tevens zorgt de warmte voor stimulering van het lymfestelsel, zodat afvalstoffen beter worden afgevoerd (ontgifting) en de bloedcirculatie wordt verbeterd. Door de combinatie van warmte en beweging (= thermodynamica) komt de masseur dieper in het spierweefsel wat de massage (nog) effectiever maakt. Deze vorm van masseren is met name geschikt bij stress, spier- en gewrichtsproblemen, reuma, fibromyalgie en circulatieklachten, maar natuurlijk is de hot stone massage ook voor iedereen die gewoon lekker wil ontspannen en genieten!